NIEUW: 5K Beginnerscursus Hardlopen in Leiden

dec 8, 2021 | Evenement

Wil je in het nieuwe jaar (opnieuw) beginnen met hardlopen? Bij onze partner B-Fit Leiden kun jij vanaf januari meedoen aan de 5K Beginnerscursus Hardlopen!

Of je nu voor het eerst begint met hardlopen of dit al vaker hebt gedaan maar weer vanaf 0 moet opbouwen, in deze cursus leer je op een verantwoorde manier opbouwen en blijf je blessurevrij!

In de 12 groepstrainingen bouw je samen met de groep op naar de 5 kilometer. En je krijgt ook een schema voor de overige dagen! De cursus begint op 17 januari en de laatste training is op 11 april. Iedere maandag (met uitzondering van de schoolvakantie in februari) van 20:00 tot 21:00 ga je met de groep samen rennen.

In totaal krijg je dus voor 13 weken een hardloopschema welke wordt aangepast naar jouw tempo en het aantal dagen dat je wil trainen. Tijdens de laatste training op maandag 11 april wordt er gezamenlijk een 5K-loop gedaan als afsluiting van het programma.

B-Fit Leiden 5K Beginnerscursus Hardlopen

In het kort:

  • 12 weken groepstraining
  • Onder professionele begeleiding opbouwen naar 5K 
  • Hardloopschema in TrainingPeaks
  • Laatste les een 5K ‘wedstrijd’

Trainster B-Fit Leiden 5K Beginnerscursus Hardlopen

Astrid Kruithof Hardlooptrainster

De trainingen worden gegeven door hardlooptrainster Astrid Kruidhof.

“Ik ben Astrid Kruithof en houd enorm van hardlopen. Niet om de snelste, de verste of de beste hardloper te worden. Wel om er plezier uit te halen, te ontspannen, fit (van lichaam en geest) te blijven en om mezelf uit te dagen. Dat gun ik jou ook!”

– Astrid Kruithof (Samenrennen.nl)

Geschreven door Marleen

0