Mizuno Wave Rider voor heren kopen

|

Mizuno Wave Rider heren online kopen? Voor meer informatie over deze topschoen Kijk snel onderaan deze pagina.

  1. Filters
  1. 1

Terug naar boven

 

Mizuno Wave Rider heren, krijg meer reactie uit je loopschoenen!

De Wave Rider heren is een top runningschoen van Mizuno is gemaakt voor de neutrale loper die op zoek is naar veel demping en reactiviteit. Door de Mizuno Wave plaat in de tussenzool van deze hardloopschoen krijg je bij het hardlopen meer ‘reactie’ terug uit deze loopschoen. De energie die je met landen in de schoen stopt krijg je dus weer terug bij het afwikkelen. Vele lopers ervaren het als lopen op springveren of springplanken. Positief neveneffect is dat de hiel sneller van het asfalt af veert en zo minder lang belast wordt.

 

Mizuno Rider heren is dé neutrale hardloopschoen die iedere zichzelf respecterende runningspecialist in het assortiment hoort te hebben, zo ook DeHardloopwinkel.nl. De nieuwste versie staat hier altijd direct online in diverse kleuren en met minimaal 10% korting. Gratis verzenden vanaf 100 euro én de online koper mag een leuk gratis running item uitzoeken, uniek in de online verkoop!

 

 

Mizuno Wave Rider heren uitproberen, mag dat?

Ja zeker! je mag de online bij ons gekochte Mizuno Wave Rider altijd uitproberen binnenshuis en binnen 14 dagen kosteloos terugsturen.

 

Als je de juiste hardloopschoenen hebt gevonden dan is het belangrijk dat je let op de pasvorm van de schoenen. Door de nieuw verkregen schoenen eerst in huis te passen, een uurtje aan te houden, zul je weten of ze lekker zitten. Je voet krijgt dan de tijd om even te wennen aan de nieuwe schoen. Zit er iets niet goed of lekker dan zal je voet altijd gaan protesteren na 45 minuten.

 

Twijfel je alsnog? Bel dan even naar de klantenservice of stuur een whatsappbericht. Heb je de schoenen alleen binnen gedragen dan kun je ze als het nodig is binnen 14 dagen kosteloos retour sturen en andere bestellen. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Bel of mail ons, of stuur een appje.

 

Waarom Mizuno herenschoenen kopen?

Mizuno herenschoenen zijn uniek te noemen. Het dempend materiaal is geen Air, EVA, Gel of Freshfoam maar hier wordt een Wave plaat gebruikt. De Wave plaat (springplank) is het dempend materiaal, dat geeft de Mizuno herenschoenen een unieke ervaring in vering op het wegdek. De vaak bredere pasvorm en smalle hielkap van Mizuno schoenen zorgen ervoor dat menig mannelijke voet perfect past.

 

 

At Mizuno, we are athletes. Dreamers, Designers and inventors….

 

Terug naar boven

Klanten beoordelen ons met een 9,2