Brooks dyad dames stevige neutrale loopschoenen

1 resultaten |

Brooks Dyad is een zeer geschikte neutrale hardloopschoen voor (beginnende) hardlopers die wat zwaarder zijn. De gewrichten worden door de stabiliteit en demping van deze schoenen verlicht.

  1. Filters
  1. 1

Brooks DYAD is dé runningschoen voor de zwaardere neutrale hardlopers.

De Brooks Dyad 10 voor dames is al 10 jaar lang de gedoodverfde opvolger van de Brooks Addiction Neutraal en heeft zijn sporen als vervanger inmiddels rijkelijk verdient. De Dyad heeft een volledig nieuw bovenwerk en is erg comfortabel geworden. Voor voorvoetlanders is de 10mm hieldrop een welkome feature. Deze zorgt ervoor dat de middenzool extra demping heeft en zo de klap van het mid- voorvoetlanden kan opvangen.


Nu is ook deze zeer stabiele neutrale schoen uitgevoerd met het revolutionaire Brooks DNA dempingssysteem. De full-lenght BioMoGo tussenzool en lineair platform maken de Brooks Dyad 10 tot de meest stabiele neutrale hardloopschoen verkrijgbaar.

Klanten beoordelen ons met een 9,4
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.