Hardloopnieuws

inloopspreekuur fysiotherapeut Randy

24 Maart 2018 - Op zaterdag 24 maart is onze sportfysiotherapeut Randy van Orthomedix vanaf 11.00 tot 14.00 uur in onze praktijkruimte op de 1ste etage te vinden. Hij houdt dan op afspraak spreekuur, maar binnenkomen lopen zonder afspraak is ook mogelijk.


Lees meer »

Eva gaat de 10,5 km van Rotterdam lopen

18 Maart 2018 - Ik train voor de 10,5 km van Rotterdam!  Tijdens een gezellige oudejaarsavond met vrienden, kwam het gesprek op hardlopen. De meeste doen wel aan hardlopen, maar vooral recreatief en pas wanneer de zon weer gaat schijnen.


Lees meer »

City Pier City in Den Haag

11 Maart 2018 - Op zondag 11 maart vindt de 44e editie van de City Pier City in Den Haag plaats. Heb jij nog goede hardloopschoenen en accessoires nodig? Kom dan langs De Hardloopwinkel! Wij helpen jou graag om jouw doelen te bereiken.


Lees meer »

Monique gaat Rotterdam doen.

08 Maart 2018 - Nog vier weken voor de Rotterdam Marathon: door Monique Punt   Nog vier weken en een beetje te gaan. Jeetje, het is bijna zover: de marathon komt eraan.


Lees meer »

Nieuwe naamsponsor Bentwoudrun 2018

07 Maart 2018 - De Hardloopwinkel nieuwe naamsponsor van de Bentwoudrun in Boskoop. De Hardloopwinkel in Bodegraven is de nieuwe naamgever van de Bentwoudrun in Boskoop. Atletiekvereniging AV’47 en De Hardloopwinkel hebben een sponsorcontract voor drie jaar getekend.


Lees meer »

Blessureleed? Vraag de specialist!

02 Maart 2018 - Heb je een vervelende sportblessure waar je maar niet van afkomt?  Wil je er eens goed naar laten kijken door een specialist? Kom dan naar de winkel in Bodegraven op: Vrijdag 2 maart> GRATIS spreekuur podotherapeut mw. G.


Lees meer »

Update Barry eats rift valley

28 Februari 2018 -  2018 is alweer een stukje opweg en daarmee komt 12 mei ook steeds dichterbij! De datum waarop het vliegtuig klaar staat om naar Kenia te vliegen. Wat betreft het sponsorbedrag zijn we aardig op weg maar nog lang niet bij het einddoel van 5000,- euro.


Lees meer »

De Hardloopwinkel in beeld

16 Februari 2018 - Nanda Clarisse behaalt mooie 3e plek! Heerlijke wedstrijd gelopen in de duinen en het strand van Noordwijk. Twee rondjes van 7,7 km. Het eerste rondje met Timo samen. Op het strand kon hij lekker los, maar gaf hij aan dat het tempo te hoog lag voor hem.


Lees meer »

Gel actie 3+1 gratis

10 Februari 2018 - Ben je aan het trainen voor een halve of hele marathon, dan is sportvoeding essentieel. Wij hebben nu een actie met gels: 3 + 1 Gratis.(25% korting) Wij adviseren om ook eerst te trainen met gels voordat je het gaat gebruiken tijdens je race..


Lees meer »

Help AV Gouda uit de brand!

09 Februari 2018 - Brand bij AV Gouda Op 30 december 2017 is onze vereniging getroffen door één van de naarste gebeurtenissen die een sportvereniging kan overkomen: brandstichting met grote schade tot gevolg. Onze materiaalopslag is volledig uitgebrand.


Lees meer »

Samenwerking met Fit & shape Lisse

01 Februari 2018 - De Hardloopwinkel Noordwijkerhout is een samenwerking aangegaan met Fit & Shape in Lisse, leden krijgen een standaard korting op schoenen en kleding van 10% bij ons in de winkel.


Lees meer »

Kom sporten en leer meer over voeding!!

27 Januari 2018 - Wil je een gezond gewicht bereiken en fit worden en kan je daarbij best wel wat hulp gebruiken? Dan kan je vanaf zaterdag 27 januari bij Crossfit Ridderkerk meedoen met het Start 2be Fit programma in de Gorzen. Je wordt begeleid naar een gezonde leefstijl.


Lees meer »

Blijf op de hoogte van het laatste hardloopnieuws met betrekking tot De Hardloopwinkel Nederland. Zo vindt je hier landelijk en regionaal nieuws over bijvoorbeeld openstaande vacatures, evenementen, bijzondere bijeenkomsten met specialisten, prestaties van de gesponsorde atleten enz. Ook via Social Media kun je het laatste hardloopnieuws blijven volgen.