Hardloopnieuws

Maak kennis met trailrunning

12 Januari 2018 -  Trailruncursus voor de hardloper die nieuwsgierig is naar trailrunning Trailrunning is hot. Trailrunning is hip. Steeds meer hardlopers maken de overstap naar trailrunning.


Lees meer »

De actieve droombaan bij De Hardloopwinkel

01 December 2017 - Vacatures De Hardloopwinkel Den Haag, Leiden, Noordwijkerhout en Rotterdam De Hardloopwinkel is een hardloopspeciaalzaak op vijf verschillende locaties. Door de groei van de winkels zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wij maken o.a.


Lees meer »

Barry eats Unicef Rift Valley tough cookie Marathon

01 December 2017 - tough cookie Op 18 mei 2018 is mijn dochtertje 2,5 jaar oud. Geboren in het welvarende Nederland met een mooie toekomst in het verschiet. Daarom is het voor ons westerlingen soms moeilijk te begrijpen dat er jaarlijks 800.


Lees meer »

Inloopspreekuur fysiotherapeuten bij De Hardloopwinkel Den Haag

18 November 2017 - Last van een (opkomende) blessure? Wacht niet te lang en maak nu een vrijblijvende (eerste consult is gratis)  afspraak bij De Hardloopwinkel Den Haag. Zaterdag 18 november is er een inloopspreekuur  van 11.00 tot 13.00 uur.


Lees meer »

Spreekuur Fysio en Podo

17 November 2017 - Bodegraven: Vrijdag 17 november spreekuur Podotherapeut mw. G. Heijgele, van 16.30 tot 17.30 uur, bel voor een afspraak naar 0172-650683 Bodegraven: Zaterdag 25 november inloop spreekuur Sportfysio Erik Lette (master) aanwezig van 12.30 tot 14.30 uur.


Lees meer »

Defensie personeel

04 November 2017 -  Het personeel van defensie kunnen vanuit hun werk schoenen aanschaffen. Als de mensen van defensie bij De Hardloopwinkel komen dan krijgen zij ook een uitgebreide loopanalyse.  Hierdoor voorkom je blessures en loop je comfortabel op je schoenen.


Lees meer »

Fysiotherapie Elsbroek

03 November 2017 - Een nieuwe partner van de winkel in Noordwijkerhout is Fysiotherapie Elsbroek. Fysiotherapie Elsbroek heeft als doel het verlenen van fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit, die doeltreffend en persoonsgericht moet zijn.


Lees meer »

RunStore2.0 Loopanalyse van de toekomst

01 November 2017 - Heeft u ons nieuwe en unieke video concept al gespot in de winkels? De Hardloopwinkel en het interactieve presentatiebureau WT interactive hebben het afgelopen jaar een uniek winkel belevingsconcept ontwikkeld voor hardloopspeciaalzaken.


Lees meer »

Run2Trail Clinic

22 Oktober 2017 - De Vrolijke Loper organiseert een viertal trailclinics in Zuid - Holland voor de beginnende trailrunner! Ben je een enthousiaste hardloper en nieuwsgierig naar trailrunning? Dan zijn dit hele leuke clinics om aan mee te doen.


Lees meer »

HOKA testdagen Noordwijkerhout

02 Oktober 2017 - Beste loper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 2 t/m 7 oktober naar De Hardloopwinkel te Noordwijkerhout! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats.


Lees meer »

Informatieavond sportvoeding

27 September 2017 - Marathon voorbereiding als een pro op woensdagavond 27 september! De najaarsmarathons (onder andere Eindhoven, Amsterdam) staan weer voor de deur. Daarom heeft De Hardloopwinkel Bodegraven een informatie- avond georganiseerd. Zo sta je goed voorbereid aan de start.


Lees meer »

HOKA testdagen Leiden

25 September 2017 - Beste loper, Heeft u ook weer zin om na de vakantie te gaan hardlopen? Kom dan gezellig in de week van 25 t/m 30 september naar De Hardloopwinkel te Leiden! In onze winkel vinden deze week speciaal de HOKA One One testdagen plaats.


Lees meer »

Blijf op de hoogte van het laatste hardloopnieuws met betrekking tot De Hardloopwinkel Nederland. Zo vindt je hier landelijk en regionaal nieuws over bijvoorbeeld openstaande vacatures, evenementen, bijzondere bijeenkomsten met specialisten, prestaties van de gesponsorde atleten enz. Ook via Social Media kun je het laatste hardloopnieuws blijven volgen.