Gratis op consult bij een fysiotherapeut in Den Haag?

okt 22, 2019 | Nieuws

In samenwerking met Orthomedix bieden wij gratis mini consulten aan onze klanten aan. Heeft u last van pijn in de voeten, knieën, heupen of onderrug tijdens of na het hardlopen? Of heeft u zich verstapt maar gaan de klachten niet weg? Voor acute of langer durende klachten kunt u terecht bij Manueel Therapeut i.o. Randy Atmo voor een specialistisch advies met betrekking tot uw klachten.

Over Orthomedix

Niemand hoort te leven met permanente klachten aan het bewegingsapparaat. Heeft u moeilijk behandelbare of langdurige klachten en wellicht al behandelingen bij andere (para)medici ondergaan, maar lijkt niets te helpen dan ontvangen wij u graag. Het grote verschil tussen Orthomedix en andere (para)medici is dat wij in staat zijn om vanuit verschillende specialismen naar uw moeilijk behandelbare klacht(en) te kijken. Doordat wij een intensieve samenwerking met medische specialisten hebben, kan elk probleem ook vanuit een andere invalshoek worden geanalyseerd. Hierdoor kan zo nodig een objectieve en juiste diagnose gesteld worden middels röntgenapparatuur, MRI-scan of echografie.

Randy Atmo, Bsc., Master Manueel Therapeut i.o.

Na het behalen van zijn VWO diploma is hij gestart met de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft. Nadat al snel bleek dat hij liever meer in contact was met mensen, is hij begonnen aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. In juli 2016 heeft Randy na een stage bij Orthomedix en een traineeship van 2 jaar zijn diploma Fysiotherapie gehaald. Hij mag zich met trots Bachelor of Science noemen.

Sinds 2017 is Randy bezig met zijn master in de Manuele Therapie op de SOMT in Amersfoort. Hier leert hij op een specialistische manier te kijken naar problemen aan het gehele bewegingsapparaat. Met als hoofdinteresse de gehele wervelkolom.

Wanneer Randy niet aan het werk is doet hij aan badminton en is hij in de sportschool te vinden.

Op dit moment werkt Randy op de vestiging op de Jurriaan Kokstraat op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. En eens in de 4 weken dus bij De Hardloopwinkel Den Haag voor gratis mini consulten!

www.orthomedix.nl

Geschreven door Marleen

0