Rijnmond marathonreizen

New York Marathon 2017.

Het grote hardloopfeest in New York is inmiddels weer afgelopen, de lopers en supporters die met Rijnmond Marathonreizen deze geweldige reis hebben gedaan hebben het werkelijk fantastisch gehad. 

 Wie zijn Rijnmond marathon reizen?

In 1989 organiseerden wij de eerste reis naar de New York City Marathon. Met 75 enthousiaste deelnemers uit de Rijnmond regio vlogen we met de, inmiddels ter ziele gegaan zijnde, luchtvaartmaatschappij PanAm naar New York. Gedurende de jaren negentig boekte we jaarlijks een complete Boeing 747 van Singapore Airlines helemaal vol.De Rijnmond reis was inmiddels erg bekend geraakt en was meestal in februari/maart al helemaal vol.

"Met afstand de meest indrukwekkende reis was die in 2001, vlak na de aanslagen op de Twin Towers. De toespraak van Rudoplh Giuliani in de tuin van de Verenigde Naties was legendarisch en emotioneel."

Alle grote atletiek- en loopverenigingen uit de regio waren én zijn altijd ruimschoots vertegenwoordigd tijdens onze reis. De mond-tot-mond reclame deed zijn werk en al snel wisten veel mensen dat wij een unieke reis organiseerden. Gedenkwaardig waren ook de optredens van Lee Towers (op een sinasappelkist in de Chi Chi's), de Deurzakkers (wat een uithoudingsvermogen!), Willie Batenburg, Wim Koopmans, Glenda Peters, Gerard Cox, Franklin Brown en Mark Dakriet (ex Re-Play) Het was én is inderdaad nog steeds de meest complete én gezelligste reis voor lopers én supporters.

 

Wat maakt die jaarlijkse New York reis van Rijnmond nou zo uniek? 

Een paar belangrijke punten zijn: 

  • de rustige ligging (net even buiten Manhattan) én de uitstekende kwaliteit van de hotels
  • het grandioze ontbijtbuffet
  • de gezellige avonden die we organiseren,
  • het tijdstip van vertrek op de ochtend van de marathon (altijd pas tussen 07.15 en 07.30 uur) 
  • het hele begeleidingsteam van een fysio, masseur en reisleiders, die service verlenen hoog in het vaandel hebben staan en alleen maar u een onvergetelijke tijd willen bezorgen.

Naast de reis naar New York organiseren we ook elk jaar een andere mooie reis naar een marathon. Meestal zijn deze reizen wat langer (15-22 dagen) en heerst er meer een vakantiegevoel. Met Rijnmond Marathonreizen hebben we al reizen gemaakt naar de volgende marathons: Penang, Bangkok, Brisbane, Honolulu (2x), Orlando (2x), Kaapstad (2x), Vancouver, New Orleans, Singapore en Macau. Wat ook een zekerheid is, dat alle reizen altijd aangeboden worden onder de ANVR Reisvoorwaarden en eveneens vallen onder de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. U bent dus in vertrouwde handen!

De jarenlange ervaring en de goede prijs/kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat u bij ons een geweldige reis- én marathonervaring gaat beleven. Of zoals onze gasten vaak zeggen: het hardlopen moeten we zelf doen, maar de rest doen jullie! Graag tot ziens op één van onze marathonreizen.

Hans van Vliet rijnmond-marathonreizen.nl

 
Klanten beoordelen ons met een 9,3
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.