De Hardloopwinkel Den Haag

070-362 54 17

Bel ons voor meer informatie

denhaag@dehardloopwinkel.nl

Mail ons met jouw vragen

tevreden? Laat een review achter

Klik hier om naar de Google review pagina te gaan.

Hardloopwinkel Leiden

St. Jorissteeg 8
2311 JA Leiden

Schoolstraat 33

2511 AW Den Haag
R

Parkeren

Op 20 meter parkeer garage City Parking. 

Adres: Laan, 2512 GM   

Q-park Grote Markt,  Prinsengracht 10-19, 

Fiets is gratis te stallen bij Biesieklette in de Laan.                      

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Uitzonderingen

zondag 21 en maandag 22 april dicht, pasen

donderdag 30 mei dicht, Hemelvaart

De Hardloopwinkel Den Haag werkt samen met onderstaande sportverenigingen en bedrijven.
Ben jij lid van een van deze sportclubs, dan krijg je bij ons 10% korting op vertoon van je ledenpas.
Fysiotherapie Orthomedix
Orthomedix Den Haag      OOK SPREEKUUR IN DE WINKEL
Fysiotherapeut Tommy Jesserun vertelt:
Niemand hoort te leven met permanente klachten aan het bewegingsapparaat. Heb je moeilijk behandelbare of langdurige klachten en wellicht al behandelingen bij andere (para)medici ondergaan, maar lijkt niets te helpen, dan ontvangen wij je graag. Het grote verschil tussen Orthomedix en andere (para)medici is dat wij in staat zijn vanuit verschillende specialismen naar uw moeilijk behandelbare klacht(en) te kijken. Doordat wij een intensieve samenwerking met medische specialisten hebben, kan elk probleem ook vanuit een andere invalshoek worden geanalyseerd. Hierdoor kan zonodig een objectieve en juiste diagnose gesteld worden middels röntgenapparatuur, MRI-scan of echografie .
Adres: Jurriaan Kokstraat 77, 2586 SC Scheveningen, tel. 070-3547777
Scheveningen
https://www.orthomedix.nl
AV SPARTA Zuiderpark
Sparta is een atletiekvereniging met 800 leden. AV Sparta staat voor kwaliteit, degelijkheid en goede gediplomeerde trainers. Het is een maatschappelijk betrokken vereniging met hart voor de jeugd. De vereniging is opgericht in 1954 en heeft de beschikking over een complex in het Haagse Zuiderpark en een accommodatie in Sportpark Westvliet in Voorburg. De trainingen, evenementen en loopcursussen worden verzorgd door enthousiaste trainers die door de Atletiekunie (AU) gecertificeerd zijn en al jaren training geven bij de vereniging.

Een van de hoogtepunten uit de geschiedenis van AV Sparta was de Olympische titel van Ria Stalman in 1984 in Los Angeles. Sparta maakt deel uit van Start West, een samenwerkingsverband tussen verenigingen in de regio dat tot doel heeft de talenten in de regio optimale kansen te geven.

Vanaf 6 jaar zijn kinderen welkom bij AV Sparta. Op speelse wijze maken ze kennis met baanatletiek. Tweemaal per week geven de jeugdtrainers training, waarin plezier in de sport voorop staat! De eerste drie trainingen kun je bij AV Sparta gratis meetrainen en de sfeer proeven. Pas daarna beslis je of je wel of geen lid wordt van de vereniging.

Bij Sparta kun je ook overdag trainen, als voorbereiding op loopjes, om conditie op te bouwen, of om fitter te worden. Iedere maandag- woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend om 9.30 uur in het Zuiderpark.

De atletiekbaan van AV Sparta in het Zuiderpark, Den Haag

Het adres is:

Mr. P. Droogleever Fortuynweg
Den Haag (naast vroegere stadion FC ADO-Den Haag)
Telefoon kantine: (070) 388 91 32

De accommodatie is bereikbaar via de ingang Melis Stokelaan, tramlijn 9, halte Aagje Dekenlaan

http://www.avsparta.nl

Fysio2gether
 

Last van een blessure? Wacht niet langer en kom langs bij Fysio2Gether in sportschool Trainmore in Den Haag bij de Dagelijkse Groenmarkt 19.

Charief Kempen is in 2016 voor zichzelf begonnen. Nek-, schouder-, elleboog-, pols-, rug-, bekken/heup-, knie – en enkelklachten is zijn specialiteit.

Hij is geopend op maandag/dinsdag/donderdag en zaterdag geopend.

Check www.fysio2gether.nl voor de openingstijden.

www.fysio2gether.nl

Samen hard werken aan uw herstel!

Health Adventure
Al langer gedacht aan verandering in leefstijl? Gezond leven heeft vaak te maken met de keuzes die we maken. Gezondheid is voor een groot gedeelte afhankelijk van onze levensstijl. We leren je graag hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet, gebaseerd op een vegetarisch dieet. We leren je hoe je in beweging moet komen en wat het effect daarvan op jou is. We geven je actieve begeleiding gedurende 12 weken. Neem contact op met Sylvia van Aanholt 06-49860983 en doe mee met Health Adventure.
Kijk voor meer info op: Facebook
: Sylvia van Aanholt.

 

Yoga4Running
Yoga4running is de perfecte aanvulling op een looptraining voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Door deze vorm van yoga worden je spieren verlengt en verstrekt, verminder je de kans op blessures, verbeter je de doorbloeding en vergroot je jouw uithoudings- en concentratievermogen. Hierdoor houdt je jouw lichaam gezond, lenig en krachtig wat je helpt meer te ontspannen en met plezier te sporten.
Ga je via De Hardloopwinkel een cursus volgen dan krijg je 15% korting op het cursus geld.
https://www.yoga4running.nl
KadanzCycling
 • Inspanningstest; bepalen van aerobe/anaerobe drempel en maximale hartfrequentie/vermogen.
 • Om tot een goed trainingsschema te kunnen komen is het noodzakelijk om eerst een inspanningstest uit te voeren. Het doel daarvan is om de omslagpunten te bepalen v.w.b. hartslag envermogen. Naar aanleiding van het  anaerobe omslagpunt kunnen de trainingszones worden bepaald. Omdat wielrennen een duursport is werken zij met een lang protocol. Een lange test geeft een realistisch beeld, dit in tegenstelling tot tests die maar 15-20 minuten duren.
 • Voor aanvang van elke test krijg je een sportmedische vragenlijst gemaild die na invulling door ons beoordeeld zal worden. Bij eventuele verdenking op gezondheidsproblemen zullen wij je eerst doorverwijzen naar een (sport)arts. Na het doornemen van de sportmedische vragenlijst zullen de volgende eenheden worden gemeten:
 • Lengte
 • Vetpercentage
 • Gewicht
 • Bloeddruk in rust
 • Hartfrequentie/saturatie in rust
 • HRV / Breath freq&vol / Con2trol
 • Lactaat BSX insigh.
 • Wilt u ons e-mailen? Maak dan gebruik van ons contactformulier.  Peter: 06-23363741   http://www.kadanzcycling.nl.    Schillingweg 95, 2153 PL, Nieuw-Vennep.Na de test worden de resultaten besproken en krijg je een verslag mee naar huis.
reinvitaal
Binnen Reinvitaal maken we ons hard voor de lijfspreuk: ”Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter”. Een gezonde leefstijl hangt niet af van een keuze op een specifiek moment, maar bestaat uit een samenspel van vele keuzes die elke dag weer gemaakt moeten worden en die elkaar beïnvloeden. Waar kun je van genieten, plezier aan beleven? Hoe behoud je de balans tussen datgene wat je energie geeft en datgene wat je uitput? Wat is je doel en wat is er voor nodig om dat te bereiken? Lukt het vanuit eigen kracht of is het noodzakelijk om hulpbronnen vanuit de omgeving te mobiliseren?

Bij Reinvitaal helpen we je daarbij dmv P.Training.

TRAININGSLOCATIE

Tripstraat 299
2571 DK Den Haag
MC ANNATTOMIE
Annatommie mc biedt sinds 2003 hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In zes medische centra in het land werken orthopedische chirurgen, fysiotherapeuten en radiodiagnostische laboranten nauw samen. Door ons ervaren medisch team, onze korte lijnen en persoonlijke service bieden wij patiënten dagelijks hoogstaande en doelgerichte orthopedische zorg, van diagnose tot aan herstel.

Afhankelijk van de individuele situatie bepalen onze orthopedische chirurgen in overleg met de patiënt of er een operatieve behandeling moet plaatsvinden of dat er op een niet-operatieve manier kan worden behandeld. Immers, iedere beweging is anders en verdient een behandeling op maat.

Op eenzelfde manier willen wij huisartsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten en andere partners met wie wij nauw samenwerken bijstaan met onze kennis en kunde op het gebied van orthopedie en beweging.

Kijk voor meer info op: https://www.annatommiemc.nl

De Vrolijke Loper
Ingrid Achterberg is (ultra)trailloopster met een passie voor de natuur en drijvende kracht achter De Vrolijke Loper. In 2009 pakte zij het hardlopen op na een lange periode van lichamelijke inactiviteit. Op het moment dat haar jongste dochter haar voorbij loopt op het strand gaat het roer om. In december 2009 start Ingrid met de training voor de 10 km bij de City Pier City loop in Den Haag. Na het succesvol finishen tijdens de CPC-loop speelt een blessure op en gaan de loopplannen weer in de kast. Pas in september 2010 hervat Ingrid de trainingen weer en deelname volgt aan diverse loopevenementen in binnen- en buitenland. Van 10 km in 2009 heeft zij nu haar eerste 100km solo gefinisht  op 29 oktober 2017 tijdens de Indian Summer Ultra in Drenthe (http://indiansummerultra.nl/).

Ingrid’s eigen voorkeur ligt bij het hardlopen door de natuur. Dit is ook de insteek van De Vrolijke Loper, opgericht in 2011. Zoveel mogelijk vinden de trainingen in het groene gebied plaats. Natuur ontspant, ook bij inspanning. Ingrid is gecertificeerd en gelicenseerd looptrainer 3 (atletiekunie), runningtherapeut (SRTN), lifecoach (ATMA) en sportrustentrainer (Sportrusten NL).  In bezit van geldig reanimatie/AED diploma.

Ook voor trailrunning, sportief wandelen en outdoorcoaching kan je bij haar terecht.

https://devrolijkeloper.nl

PT Joel van Wijk
Joël is gespecialiseerd in Personal Training, kickboks training, medisch fitness, senioren fitness, voedingsadvies, bootcamp, sport specifieke training en voedingssupplementen.
Klantenpas deal: een gratis intake gesprek, gratis bidon en een lespakket ter waarde van 15 euro.
Adres: diverse locaties in Den Haag, Ypenburg en Leidscheveen,
mobiel  Joël van Wijk  06-41337183
https://www.personalperformancetraining.nl
TO MOVE YOUR BODY PT
In deze rumoerige wereld, waarin we balans zoeken tussen werk en prive is gezondheid een belangrijk onderdeel. Gezond leven, oftewel gezonde voeding, matig alcoholgebruik en vooral veel bewegen is hier de basis van. Daardoor krijgen we meer energie in ons leven en ook tijdens het werk.

Ik, Jean Obispo, kan U helpen met het vinden van uw balans!

De personal trainer is iemand die U persoonlijk coacht, begeleidt enwaar nodig U stimuleert naar het doel dat U voor ogen heeft.

Neem contact op met mij via : info@tomoveyourbody.com  of

T: 06-50416799

MOVE ON UP PERSONAL TRAINING

Claudia de Jager heeft haar passie voor sport in 1997 ontdekt. Ze is haar carrière begonnen als aerobic- en spinningdocente en heeft doorgestudeerd tot Personal & Medisch Trainer.
Sindsdien heeft ze vele cliënten geholpen met het bereiken en behouden van hun doelen. Met veel enthousiasme en kennis helpt ze ook u aan een gezond en fit lichaam. Move on UP!

Zij is te bereiken:
info@move-on-up.nl  Tel. 06-48635321

 

Body and soul den haag

Een programma voor iedereen die bewust met lichaam en geest wil omgaan.

+ hardlooptrainingen buiten (gebaseerd op het Zweedse Fartlek).

+ spierversterkende training binnen

+ ontspannings- ademhalingsoefeningen

info@bodyandsoul.nl
www.bodyandsouldenhaag.nl

 

Kom langs bij de Hardloopwinkel Den Haag voor een gratis loopanalyse!

0