Wat doe jij voor een optimaal herstel?

nov 13, 2019 | Blog

Heb je een lange duurloop of een intensieve interval training gedaan? Wat doe jij voor een optimaal herstel?

Bij ons in de Hardloopwinkel hebben wij allerlei hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je beter herstelt en minder spierpijn krijgt de dagen na je inspanning.

Van Urban Fitness Equipment hebben wij onder andere foamrollers, massagebars en -ballen. Ideaal voor het aanpakken van de knopen in de spierbuik. Daarnaast wordt ook nog eens de doorbloeding van de vermoeide spieren gestimuleerd.

Compressiekousen van Herzog zorgen ook voor een betere bloedcirculatie in de vermoeide spieren van de onderbenen. Herzog kousen zijn ideaal voor hardlopers met kuit-, scheenbeen- en achillespeesklachten. Deze kunnen na de inspanning aangehouden worden voor een beter herstel!

Voor een optimaal herstel zijn er tevens Oofos recovery slippers! Door het schokabsorberende Oofoam zijn deze slippers zeer ontspannend voor de gewrichten. Daarnaast zorgt het anatomische voetbed voor een ontspannen voetboog. Ideaal voor na een lange duurloop of bij klachten aan de peesplaat, achillespees en hielspoor!

Daarnaast hebben we diverse voedingsproducten. Onder andere van Born en Powerbar met extra eiwitten, die ook bevorderend voor een optimaal herstel zijn!

Wil je actief werken aan je herstel? Kom dan gauw langs in onze winkel of kijk op onze webshop.

Geschreven door Team Rotterdam

0