Review: Odlo CERAMICOOL Socks

Onze collega Obbe heeft de CERAMICOOL Socks van Odlo mogen uitproberen en hij was erg enthousiast!  De nieuwe halfhoge CERAMICOOL-sokken beschikken over elementen die ervoor zorgen dat je comfortabeler hardloopt. Ze helpen de temperatuur van je huid met tot wel 1°C te verlagen en bieden de hele dag uitstekende vochtregulatie voor een koel en droog gevoel. Deze sokken zijn ook voorzien van gevoerde teen- en hielzones voor bescherming tegen blaren en meer comfort. Tot slot zorgt een open mesh-constructie voor geweldige ventilatie op de plekken waar je dat het meest nodig hebt.

Odlo Ceramicool socks | De Hardloopwinkel Webshop

Ben je nieuwsgierig? Hieronder kun je de ervaringen van Obbe lezen:

“Vlak voor mijn zomervakantie in Luxemburg kreeg ik van Odlo een paar Ceramiccool Socks mee om uit te testen! Ze waren erg nieuwsgierig wat ik ervan zou vinden. Zoals elke vakantie gaat mijn racefiets mee, het is tenslotte vakantie dus even niet hardlopen. ?

De sokken hebben mij zeker niet teleurgesteld! Tijdens de eerste week kwam het kwik van temperatuurmeter niet onder de 30 graden. Vaak heb ik dan tijdens het fietsen last van brandvoeten, maar zelfs op het heetst van de dag had ik geen enkel last van dit alles.

De sokken houden mijn voeten echt cool en de zachte naadloze ergonomische pasvorm is ook meer dan prima. Na mijn vakantie ben ik de sokken ook gaan dragen tijdens mijn hardlooprondes. Inmiddels zijn het mijn favoriete sokken geworden bij zowel het fietsen en hardlopen. Ze halen vaak mijn sokkenlade niet eens omdat ik ze meestal direct van het wasrek aftrek na het wassen! Een dikke aanrader dus!”

 

Bestel de Odlo CERAMICOOL Sokken hier in onze webshop!

 

Vragen?

Heb je vragen over deze functionele ODLO sokken?

    Bel met de webshop klantenservice

    App met de webshop klantenservice

    webshop@dehardloopwinkel.nl

grtjs Frank en Eva

 
Sportieve cookies, DeHardloopwinkel.nl gebruikt ze om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier om jouw instellingen te wijzigen en op te slaan.