HARDLOPEN & DRINKEN

mei 12, 2021 | Blog

We gaan langzaam weer richting de warmere periode, de tempraturen gaan omhoog en daarmee ligt vochtverlies tijdens het lopen weer op de loer. Zorg dat je vochthuishouding op pijl blijft om ongemakken als kramp te voorkomen. Maar hoe doe je dat? We nemen je mee door de verschillende mogelijkheden.

IN DE HAND

De snelste manier om iets mee te nemen is een bidon die je in je hand kan meenemen. Vul hem net voor je de deur uitgaat en je kan op pad voor je favoriete rondje. Zodra je behoefte hebt aan een slokje water heb je dit letterlijk bij de hand. Bedenk je wel goed of je het niet vervelend vind om iets in je hand te hebben tijdens het lopen.

OM JE MIDDEL

Als je tot de conclusie komt dat je het niet fijn vind om te lopen met iets in je hand, dan kan je ook kiezen om je water om je middel te dragen. Dit kan op verschillende manieren. Je kan kiezen voor een FlipBelt aangevuld met waterflesjes of een drinkbelt (een riem waar je waterfelsjes aan bevestigd).

Er zijn zoals je ziet genoeg mogelijkheden om tijdens het lopen je vocht op pijl te houden, kijk goed naar wat bij je past. Heb je voor de langere afstanden meer vocht nodig, dan kan je ook kiezen voor een rugzak met water. Daar kan je via deze link meer informatie vinden.

Heb je een uitgebreider advies nodig of wil je het een en ander passen? Kom dan langs in een van onze winkels.

Geschreven door Peter

1