Tips & Tricks

Hardlooptips

Op deze pagina vindt je hardlooptips gemaakt voor en door hardlopers.

Schema's

Hier vindt je hardloopschema’s die je helpen je doel te bereiken. Gemaakt door hardlopers.

Evenementen

De Hardloopwinkel heeft vaak een samenwerking met een hardloopevenement in de regio.
De beste hardlooptips vind je hier

hardlooptips

Iedere loper heeft behoefte aan wat hardlooptips en tricks. Op onze website geven wij je tips voor en door hardlopers. Ook werken we met deskundigen samen, zodat je ook tips krijgt over voeding, blessures en training. Onze experts geven tips voor iedere loper. Kijk eens waar jij mee geholpen bent!

Trailtips van Marcel

Hierbij een aantal trailtips van Marcel: Neem altijd je telefoon mee. Zeker als je in het bos of duinen gaat lopen. Laat thuis weten waar je gaat lopen en hoe ongeveer hoe lang. Check van te voren altijd het weerbericht. Neem een camelbag mee met o.a. voeding, jack,...

Lees meer

Marije geselecteerd WK junioren Duathlon Denemarken

lees hier het verslag van onze regionale topper Marije Hijman. Ze heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in traithlons, loopt en traint bij PAC (rotterdam) en is inmiddels geselecteerd voor het WK junioren!

Mythe over hardloopschoenen: “Monogamie is een deugd”

Als het gaat om hardloopschoenen is “vreemd gaan” een optie. Hardlopen op verschillende schoenen heeft zeker voordelen!

Gratis loopclinics trainer Jan in Bodegraven

Altijd al eens willen weten hoe je het beste kunt hardlopen? Zoek je meer informatie en wat handige tools om het hardlopen vol te kunnen houden? Doe dan mee aan deze gratis loopclinics in Bodegraven

Vacatures Rotterdam en Den Haag

In De Hardloopwinkels Den Haag en Rotterdam zijn vacatures voor part-timers en weekendkrachten vrijgekomen. Wil je van je hobby je werk maken? Mail dan nu snel je CV

Zon 26 aug: Hardloop-event Harmelen

Hardloop-event Harmelen een zomers feestje in Midden-Holland die je niet mag missen!

Saucony Ride ISO White Noise, NIEUW

Nieuw! Saucony Ride ISO White Noise collectie, nu verkrijgbaar bij De Hardloopwinkel. De Ride 10 heeft een update gekregen en is ook verkrijgbaar in een mooie witte kleur.

zon. 24 Juni: De Hardloopwinkel Bentwoudrun

Zondag 24 juni 2018 is de tweede Bentwoudrun. Schrijf je nu snel in voor de leukste loop in de Randstad!

Den Haag Strandmarathon 8 juli

Den Haag Strandmarathon 8 juli

Oranjeloop Ter Aar zondag 22 April 2018

schrijf je nu of ter plekke nog in voor de Oranjeloop op zondag 22 april in Ter Aar.

NN 1/4 Marathon Rotterdam, gaan met die banaan!

Eindelijk was het zover, we mochten rennen over het Rotterdamse asfalt tijdens de NN Rotterdam Marathon 2018. Lees hier hoe het gegaan is!

Kijk nu op onze hardloopkalender

Evenementen

De Hardloopwinkel heeft vaak een samenwerking met een hardloopevenement of loopje in de regio. Hievoor hebben we een speciale hardloopkalender. Zo kunnen we een bijdrage leveren aan evenementen die vaak door vrijwilligers worden georganiseerd. Als Hardloopwinkel vinden wij het belangrijk dat onze klanten hun trainingskilometers kunnen testen. Zo blijf je het meest gemotiveerd voor het lopen. Kijk eens wat er bij jou in de regio voor evenementen zijn!
Voor iedere loper een hardloopschema

Hardloopschema’s

Een hardloopschema kan veel houvast bieden. Weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je opbouwen naar een nieuwe afstand? Bekijk dan een van onze hardloopschema’s. Wissel hardlopen af met wandelen voor een stabiele opbouw en goede vetverbranding. En voor de meer ervaren lopers! Wissel je training af met bijvoorbeeld intervallen om je basis tempo te verhogen.

Kies je niveau

Op basis van je niveau hebben we een aantal hardloopschema’s voor je gemaakt. Kies je niveau hieronder om het schema te downloaden.