Wij staan te springen voor jouw start

 

Onze expertise

Wij staan Te trappelen

Alle medewerkers van De Hardloopwinkel staan voor je in de startblokken. Als enthousiaste hardlopers bieden we je graag praktische tips. Daarnaast hebben wij dé kennis in huis om jouw doel te bereiken. Heb je vragen over voeding, schema’s, blessures of andere hardlooptips? Vraag het ons!

Ben je benieuwd naar onze eigen ervaringen? Wij stellen ons graag aan je voor!

Bij De Hardloopwinkel werken alleen maar gemotiveerde experts. Wij hebben allemaal eigen ervaring met hardlopen. Je krijgt dus een uitstekend productadvies én praktische tips van een hardloper. Ontmoet onze experts uit de diverse winkels!

Marcel

Leiden

Marcel runt sinds 2003 De Hardloopwinkel. Hij loopt al van jongs af aan hard. Hij begon bij V&L TC in Den Haag wat later Haag Atletiek werd. In zijn jeugd deed hij veel middenlange afstanden zoals de 800 en 1500 meter. De laatste jaren doet Marcel aan lange afstanden, waaronder ook veel trailrunning. Hij heeft 11 marathons gelopen waarvan de snelste in 2:59:04! Ook meerdere Ultra Trail Marathons zoals de UTMB van 119km en 7200 hoogtemeters!

  PETER

  BODEGRAVEN

  Peter werkt sinds 2017 bij De Hardloopwinkel Bodegraven. Hij is een van de members van de “Half Crazy Runners Crew” en traint bij de A-selectie van PAC. Peter loopt 5 tot 7 keer per week en maakt de laatste jaren stevige progressie met onder meer 34 minuten op de 10 km en 1 uur 18 op de halve marathon. In 2018 liep Peter de marathon van Rotterdam in 2 uur en 50 minuten.

  Steve

  Leiden

  Steve is bedrijfsleider van De Hardloopwinkel Leiden en is hij verantwoordelijk voor de schoenencollectie. Eind 2008 is hij begonnen als verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel. In april 2016 heeft Steve voor het eerst een marathon gelopen in Rotterdam! Hij deed hier 3 uur en 26 minuten over. In 2017 liep hij de marathon van Rotterdam in 3 uur en 9 minuten. Steve loopt ook regelmatig kortere afstanden voor de snelheid.

  Daarnaast heeft Steve bij het CIOS een opleiding gedaan en daar zijn diploma behaald. Hierdoor weet hij veel van blessures en spieren. Hij kan je met jouw vragen over je blessures goed ondersteunen en adviseren.

  obbe

  Den haag

  Obbe zit al jaren in de business en weet op elke vraag van een klant een antwoord. Obbe was vroeger een baanatleet maar loopt nu afstanden tussen de 5km en halve marathon. Hij heeft één keer de marathon van Rotterdam gelopen. HELD! Naast hardlopen is Obbe ook een fanatieke fietser. Obbe vindt hardlopen een fantastische sport omdat je het overal kan doen op elke tijdstip en op elk niveau. Ideaal!

  Dus ben je in Den Haag, grote kans dat je door Obbe geholpen wordt. (tip: Hij maakt ook lekkere cappuccino 😉 ).

  Marleen

  den haag

  Door invloed van sociale media is Marleen begonnen met hardlopen in 2013. Het zag er allemaal zo gezellig uit! Inmiddels is ze bijna 30 halve marathons en bijna 10 hele marathons verder en nog lang niet uitgerend.

  Marleen geeft ook iedere maandag- en dinsdagavond hardlooptraining bij B-Fit Leiden.

  MAAIKE

  BODEGRAVEN

  Ik ben Maaike en de jongste telg bij De Hardloopwinkel.

  Nu alweer een paar maandjes werkzaam in Bodegraven op de zaterdagen waar ik echt al mijn plekje begint te vinden.

  Ik loop nog niet zo lang hard, pas twee jaar bij trainster Nel Regtvoort in Bodegraven. Dat doe ik op recreatief niveau en heb geen intentie om aan wedstrijden mee te doen.

  Wel doe ik één keer per jaar mee aan de Kika run om geld in te zamelen.  Naast mijn middelbare school, loop ik dus hard maar rij ik ook nog paard dat doet ik al acht jaar.

  jolanda

  noordwijkerhout

  Ik ben Jolanda en je zult mij tegenkomen in de winkel in Noordwijkerhout. Het is geweldig om je passie te delen met klanten.

  Sinds 2020 bij de atletiek vereniging de Spartaan begonnen. Ik heb een aantal halve Marathons gelopen, waaronder Amsterdam en Leiden. Nu ben ik voor de marathon van Rotterdam aan het trainen.

  Viviën

  rotterdam

  Vanaf haar 9e is atletiek de grote passie van Viviën. Op de zevenkamp was ze ooit Nederlands Kampioen. Ze kon alles, behalve lang lopen. Door een blessure moest ze stoppen met atletiek. In 2007 is Viviën weer begonnen met hardlopen, alleen nu langer dan 800 meter. Tijd is niet meer zo belangrijk, plezier en fit zijn des te meer. Haar passie en kennis delen vindt ze heerlijk. Sinds 2007 adviseert ze klanten over hardloopschoenen, kleding en alles wat daar bij komt kijken.

  marloeke

  Noordwijkerhout

  Marloeke is verkoopadviseuse bij De Hardloopwinkel Noordwijkerhout . Zij werkt al 14 jaar in de vestiging wat voorheen Sporthuis van Gerven was. 20 jaar geleden is Marloeke begonnen met hardlopen bij het SIB Loopcollectief. Zij trainen in de prachtige waterleidingduinen bij De Zilk. In 2017 heeft ze met een aantal SIB’ers Parijs-Versailles gedaan, en in 2002 heeft ze met een aantal hardloopmaatjes de 4-daagse van Nijmegen gelopen. Wat een fanatische evenement is dat! Naast het hardlopen vindt ze duiken ook een hele leuke bezigheid.

  Wiebren

  Noordwijkerhout

  Wiebren is sinds 2016 werkzaam bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout, maar met 20 jaar ervaring in de sportbranche loopt hij al heel wat jaren mee. In 2019 is hij afgestudeerd als registerpodoloog en heeft hij zijn eigen podologiepraktijk in Leiden. Ook in de winkel in Noordwijkerhout kun je terecht op zijn wekelijkse spreekuur. Het liefste stapt hij een paar keer per week op de mountainbike om een rit door de bossen te maken. Af en toe een rondje hardlopen is ook erg lekker, en ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten.

  Rob

  Den haag

  Vanaf zijn 4e heeft Rob de judosport beoefend. Op zijn 8e heeft hij judo verruild voor een stalen ros.  Rob werd lid bij de Spartaan en reed zeer verdienstelijk bij de amateurs. Later breidde hij het fietsen uit met zwemmen en hardlopen. Bij triatlonvereniging De Zijl in Leiden werd er hard en lang getraind. Rob heeft aan vele  triatlons in binnen- en buitenland deelgenomen. Nu houdt hij het alleen nog bij fietsen. Zowel op de racefiets als ATB. Op vakanties gaat de fiets ook altijd mee.

  marije

  bodegraven

  Marije loopt al eigenlijk heel haar leven. Via een talentendag is zij terecht gekomen bij atletiekvereniging PAC in Rotterdam. Sinds een jaar loopt zij hier in de a-selectie van de baan- en wegselectie. Ze heeft nationaal en internationale ervaring in de sporten atletiek, triathlon en duathlon. Erg trots op haar 3de plek (junioren) op het EK duathlon 2019 in Roemenië mag ze dan ook zeker zijn. Het is erg leuk om nu haar passie hardlopen te kunnen combineren met haar baan bij De Hardloopwinkel in Bodegraven.

  Ruben

  Noordwijkerhout

  Ruben is op dit moment informatica student aan de Hogeschool Leiden en heeft altijd al gesport.

  Hij begon met voetbal ging vervolgens tennissen en daarna naar de sportschool. Nu is Ruben begonnen met hardlopen, doet hij ook aan surfen en zwemmen. 

  carlijn

  LEIDEN

  Carlijn is 21 jaar en een fanatieke handbalster. Zij is werkzaam in de vestiging Leiden. Na een voorste-kruisbandreconstructie twee jaar geleden heeft ze ook plezier gevonden in het hardlopen. Het liefst loopt ze afstanden tussen de vijf en tien kilometer. Op dit moment traint ze vooral omdat ze het leuk vindt en niet specifiek voor wedstrijden, maar wie weet wat de toekomst brengt.

  Na een afgeronde bachelor Bewegingswetenschappen, is Carlijn van plan om in september 2021 aan de gelijknamige master te beginnen. Hier hoopt ze nog meer te leren over inspanningsfysiologie, talentontwikkeling en sportpsychologie.

  Marc

  rotterdam

  In 2000 begon Marc met wat collega’s van een supermarkt met hardlopen. Het gezamenlijke doel was de lokale Ten Miles en vervolgens de Dam tot Damloop.

  Dit was het startsein voor meer. Sindsdien heeft Marc deelgenomen aan meer dan 100 wedstrijden, op meer dan 50 binnen- en buitenlandse terreinen. Toen Marc in contact kwam met voormalig olympisch atleet Greg van Hest en zijn vader Ad groeide de passie nog verder. Hij zette een eigen trainingsbedrijf op: RunFit Tilburg en RunFit Rotterdam. “Hardlopen betekent: hoe kan je zo makkelijk mogelijk efficiënt vooruit komen.” Daar wil hij jullie mee gaan helpen. De best passende producten bij de juiste persoon brengen, maar zeker ook kijken naar voetproblemen en deze oplossen. De opgedane kennis met podotherapeuten, bewegingsexperts en inspanningsfysiologen moeten jou daarbij helpen. Kom snel een langs in een van onze winkels!

  Kom bij ons langs voor
  loopanalyse op maat!

  0