Wij staan te springen voor jouw start

 

Onze expertise

Wij staan Te trappelen

Alle medewerkers van De Hardloopwinkel staan voor je in de startblokken. Als enthousiaste hardlopers bieden we je graag praktische tips. Daarnaast hebben wij dé kennis in huis om jouw doel te bereiken. Heb je vragen over voeding, schema’s, blessures of andere hardlooptips? Vraag het ons!

Ben je benieuwd naar onze eigen ervaringen? Wij stellen ons graag aan je voor!

Bij De Hardloopwinkel werken alleen maar gemotiveerde experts. Wij hebben allemaal eigen ervaring met hardlopen. Je krijgt dus een uitstekend productadvies én praktische tips van een hardloper. Ontmoet onze experts uit de diverse winkels!

Marcel

Leiden

Marcel runt sinds 2003 De Hardloopwinkel. Hij loopt al van jongs af aan hard. Hij begon bij V&L TC in Den Haag wat later Haag Atletiek werd. In zijn jeugd deed hij veel middenlange afstanden zoals de 800 en 1500 meter. De laatste jaren doet Marcel aan lange afstanden, waaronder ook veel trailrunning. Hij heeft 11 marathons gelopen waarvan de snelste in 2:59:04! Ook meerdere Ultra Trail Marathons zoals de UTMB van 119km en 7200 hoogtemeters!

  PETER

  BODEGRAVEN

  Peter werkt sinds 2017 bij De Hardloopwinkel Bodegraven. Hij is een van de members van de “Half Crazy Runners Crew” en traint bij de A-selectie van PAC. Peter loopt 5 tot 7 keer per week en maakt de laatste jaren stevige progressie met onder meer 34 minuten op de 10 km en 1 uur 18 op de halve marathon. In 2018 liep Peter de marathon van Rotterdam in 2 uur en 50 minuten.

  Steve

  Leiden

  Steve is bedrijfsleider van De Hardloopwinkel Leiden en is hij verantwoordelijk voor de schoenencollectie. Eind 2008 is hij begonnen als verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel. In april 2016 heeft Steve voor het eerst een marathon gelopen in Rotterdam! Hij deed hier 3 uur en 26 minuten over. In 2017 liep hij de marathon van Rotterdam in 3 uur en 9 minuten. Steve loopt ook regelmatig kortere afstanden voor de snelheid.

  Daarnaast heeft Steve bij het CIOS een opleiding gedaan en daar zijn diploma behaald. Hierdoor weet hij veel van blessures en spieren. Hij kan je met jouw vragen over je blessures goed ondersteunen en adviseren.

  obbe

  Den haag

  Obbe zit al jaren in de business en weet op elke vraag van een klant een antwoord. Obbe was vroeger een baanatleet maar loopt nu afstanden tussen de 5km en halve marathon. Hij heeft één keer de marathon van Rotterdam gelopen. HELD! Naast hardlopen is Obbe ook een fanatieke fietser. Obbe vindt hardlopen een fantastische sport omdat je het overal kan doen op elke tijdstip en op elk niveau. Ideaal!

  Dus ben je in Den Haag, grote kans dat je door Obbe geholpen wordt. (tip: Hij maakt ook lekkere cappuccino 😉 ).

  isabel

  Rotterdam

  Isabel loopt sinds 2017 bij Atletiekvereniging PAC in Rotterdam. In december 2017 begonnen de voorbereidingen voor de Rotterdam Marathon en ondanks dat ze nog maar net was begonnen met hardlopen, heeft ze zich er toch voor opgegeven. Deelnemen aan de Rotterdam Marathon 2018 was een fantastische ervaring. Isabel finishte met een tijd van 3:16:23; een mooie kroon op haar eerste hardloopjaar. Op de 29 kilometer van de Koning van Spanje Trail 2018 werd zij zelfs 1e dame (2:26:33).  Het komende jaar wil ze sneller worden op de 5 en de 10 kilometer en dan natuurlijk in het najaar weer snel inschrijven voor de Rotterdam Marathon!

  Chris

  rotterdam

  Chris is begonnen met atletiek sinds hij vier was bij AV Parthenon. Hij begon vanaf zijn 6e met prijzen te winnen op voornamelijk de 600, 800 en 1000 meter. Na zijn 16e is hij gestopt met baanwedstrijden en is hij meer recreatief gaan lopen met af en toe een 5 of 10 kilometer wedstrijd. Chris heeft een bachelor in Bedrijfskunde en bezig met zijn Master Marketing Management.

  Marleen

  den haag

  Door invloed van sociale media is Marleen begonnen met hardlopen in 2013. Het zag er allemaal zo gezellig uit! Inmiddels is ze bijna 30 halve marathons en bijna 10 hele marathons verder en nog lang niet uitgerend.

  Marleen geeft ook iedere maandag- en dinsdagavond hardlooptraining bij B-Fit Leiden.

  Rob

  Den haag

  Vanaf zijn 4e heeft Rob de judosport beoefend. Op zijn 8e heeft hij judo verruild voor een stalen ros.  Rob werd lid bij de Spartaan en reed zeer verdienstelijk bij de amateurs. Later breidde hij het fietsen uit met zwemmen en hardlopen. Bij triatlonvereniging De Zijl in Leiden werd er hard en lang getraind. Rob heeft aan vele  triatlons in binnen- en buitenland deelgenomen. Nu houdt hij het alleen nog bij fietsen. Zowel op de racefiets als ATB. Op vakanties gaat de fiets ook altijd mee.

  Thijs

  den haag

  Thijs is een man van de technische nummers. Hier op de foto is Thijs in actie met de discus, een uiterst moeilijke discipline. Voor de conditie loopt Thijs ook hard. Korte duurloopjes en korte intervaltrainingen voor de snelheid en explosiviteit.  Thijs traint bij AV Sparta.

  Viviën

  rotterdam

  Vanaf haar 9e is atletiek de grote passie van Viviën. Op de zevenkamp was ze ooit Nederlands Kampioen. Ze kon alles, behalve lang lopen. Door een blessure moest ze stoppen met atletiek. In 2007 is Viviën weer begonnen met hardlopen, alleen nu langer dan 800 meter. Tijd is niet meer zo belangrijk, plezier en fit zijn des te meer. Haar passie en kennis delen vindt ze heerlijk. Sinds 2007 adviseert ze klanten over hardloopschoenen, kleding en alles wat daar bij komt kijken.

  marloeke

  Noordwijkerhout

  Marloeke is verkoopadviseuse bij De Hardloopwinkel Noordwijkerhout . Zij werkt al 12 jaar in de vestiging wat voorheen Sporthuis van Gerven was. 18 jaar geleden is Marloeke begonnen met hardlopen bij het SIB Loopcollectief. Zij trainen in de prachtige waterleidingduinen bij De Zilk. In 2017 heeft ze met een aantal SIB’ers Parijs-Versailles gedaan, en in 2002 heeft ze met een aantal hardloopmaatjes de 4-daagse van Nijmegen gelopen. Wat een fanatische evenement is dat! Naast het hardlopen vindt ze duiken ook een hele leuke bezigheid.

  Wiebren

  Noordwijkerhout

  Wiebren is sinds 2016 werkzaam bij de Hardloopwinkel in Noordwijkerhout, maar met 20 jaar ervaring in de sportbranche loopt hij al heel wat jaren mee. Om zijn horizon te verbreden en vanwege zijn interesse in de voet en bewegingsapparaat is hij in 2019 afgestudeerd als registerpodoloog. Het liefste stapt hij een paar keer per week op de mountainbike om een rit door de bossen te maken. Af en toe een rondje hardlopen is ook erg lekker, en ideaal als je weinig tijd hebt om te sporten.

  rens

  rotterdam

  Rens is sinds 2018 bedrijfsleider van De Hardloopwinkel Rotterdam. Met een Master Bewegingswetenschappen op zak, kan hij je veel vertellen over gangbeeldanalyses, inspanningsfysiologie en het menselijk lichaam.

  Naast zijn passie voor voetbal, is Rens ook veel bezig met hardlopen. Dit leidde in 2018 tot een tijd van 3:24:58 tijdens zijn eerste Rotterdam Marathon. De marathonplannen voor 2019 zijn helaas in het water gevallen vanwege een ongelukje met voetballen. Rens is op dit moment herstellende van gescheurde kniebanden, dus eerst maar eens zien hoe het herstel gaat.

  Wilma

  bodegraven

  Wilma werkt sinds december 2018 bij De Hardloopwinkel in Bodegraven. Bijna 11 jaar geleden is ze begonnen met hardlopen maar eigenlijk altijd al sportief geweest. In het verleden heeft Wilma 10 jaar gevoetbald, en daarna is ze gaan tennissen. Op dit moment doet ze nog steeds graag aan tennis naast het hardlopen. Ook gaat Wilma minstens 1 keer per week naar de sportschool!

  In 2012 en 2013 heeft Wilma de Dam tot Damloop met veel plezier gelopen. Daarna voornamelijk afstanden tot 10 kilometer. Af en toe doet ze mee aan een loopje in de regio of tijdens een weekendje weg; zoals in april op Texel. Dat blijft altijd leuk!

  Aimée

  rotterdam

  Aimée is 22 jaar en studeert Econometrie aan de Erasmus Universiteit. Ze is in 2016 begonnen met hardlopen en een jaar later in 2017 kreeg ze via social media de kans om de New York City Marathon te lopen! Naast NYC heeft Aimée ook Rotterdam, Rome en Berlijn gelopen. Maar de NYC Marathon was misschien wel het gaafste ooit.

  Na een scheenbeenbreuk als gevolg van een stressfactuur is ze inmiddels weer hard op de terugweg en wil ze in 2020 de Rotterdam en Chicago Marathon gaan lopen.

  Benieuwd naar Aimée’s enthousiaste verhalen? Kom dan in het weekend langs in onze winkel in Rotterdam!

  Puk

  Den haag

  Puk is 21 jaar en studeert aan de HALO. Hij loopt al sinds zijn 6e hard en heeft jarenlang triatlons gedaan. Sindskort is hij zich meer gaan focussen op de langere afstanden. Wegwedstrijden doet hij eigenlijk niet meer. Puk is helemaal verslingerd geraakt aan trail running en wandelen. Het liefst loopt hij op de meest afgelegen plekken. Een paar zomers geleden heeft hij de Tour du Mont Blanc gewandeld en hij hoopt deze in de toekomst hardlopend te volbrengen. Andere ultralopen die op zijn lijst staan zijn de Salland Trail en Bear Trail. Uiteraard 50 kilometer of langer.

   

  Kom bij ons langs voor
  loopanalyse op maat!

  0