Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Brewery Run Rotterdam – This Is Running

26 mei

brewery run rotterdam

Hou jij van hardlopen en van (speciaal) bier? En wil je Rotterdam op een unieke manier beleven? Dan moet je zeker meedoen met de Brewery Run Rotterdam op zondag 26 mei 2019. Tijdens deze run loop je door hartje Rotterdam langs iconische bezienswaardig-heden waar de stad om bekend staat. Tussen het rennen door stop je bij bierbrouwerijen, waar je proeft van heerlijke Rotterdamse (speciaal)biertjes!

Ren op je eigen tempo!

We lopen in verschillende groepen van brouwerij naar brouwerij. Hier drinken we met elkaar een biertje en gaan weer door. Aan de hand van jouw tempo kies je een groep die bij je past. Hierdoor loop je nooit op je tandvlees en kan je optimaal genieten van deze geweldige ervaring!

Afstand

De totale afstand van deze run is 11 km. Doordat je stopt bij verschillende brouwerijen loop je nooit langer dan 6 km achter elkaar. Hou er wel rekening mee dat je een basisconditie van minimaal 10 km nodig hebt.

Klaar voor de start!

De tempogroepen starten op de volgende tijdstippen:
13.00 uur  –  Tempogroep 7.00 min/km
13.30 uur  –  Tempogroep 6.30 min/km
14.00 uur  –  Tempogroep 6.00 min/km
14.30 uur  –  Tempogroep 5.30 min/km
15.00 uur  –  Tempogroep 5.00 min/km

What’s in your ticket?

Naast dat je met allemaal andere lopers een unieke route door hartje Rotterdam loopt, krijg je ook bij alle brouwerijen enkele heerlijke speciaal biertjes te drinken. Kortom: een beleving die je niet wilt missen!

Schrijf je in!

Wil je graag meedoen met deze unieke run? Schrijf je snel in. Want het aantal startbewijzen (per tempogroep) zijn beperkt.

This is Running staat voor hardlopen wat meer is dan een rondje hollen. Wij geloven in de kracht van bewegen, waardoor je fysiek en mentaal beter gaat voelen. Dat doen wij met onze passie ‘hardlopen’ en deze passie brengen wij over op jou. Want wij begeleiden jou naar een nog betere versie van jezelf. Hoe we dat doen? Door net even anders te zijn en door simpelweg goede en persoonlijke begeleiding te geven aan groepen, individuen en bedrijven. Ren je mee?

Gegevens

Datum:
26 mei
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
0