Duin en Bollen Vierdaagse

feb 21, 2022 | Evenement

De Bollenstreek krijgt een eigen wandelspektakel. Van donderdag 13 tot en met zondag 16 oktober vindt de Duin en Bollen Vierdaagse plaats. Je kent de bollenstreek vooral van de talloze bloemenvelden in het voorjaar, maar ook in het najaar is de bollenstreek de moeite waard om doorheen te wandelen.

Deze wandel vierdaagse voert je door de hele Bollenstreek en alle dorpen die deze regio rijk is. Maar ook de duinen en het strand worden zeker niet overgeslagen. Onderweg kom langs de mooiste historische monumenten zoals slot Teylingen, de Oude Pomp in hartje Hillegom en de Lisserpoelmolen uit 1676. Genoeg variatie dus!

De afstanden zijn 5 (kinderen), 15, 20, 30 en 40 kilometer, er zal 2 dagen gestart worden bij de Keukenhof en 2 dagen zal de start en finish in Noordwijk plaatsvinden. Voor iedere uitgelopen afstand zal er een mooie unieke herrinering klaarliggen.

De Duin en Bollen Vierdaagse is er vooral omdat wandelen een gezonde bezigheid is. Die gezonde insteek willen wij uitdragen aan wie het maar wil weten. Daarom is Gezondheid een van de thema’s die in het hele programma’s worden verwerkt.

Voor meer informatie en om je in te schrijven: https://db4daagse.nl/

Geschreven door Team Noordwijkerhout

0