De magnetische telefoonhouders van Shapehaert

sep 18, 2020 | Blog

Met deze magnetische telefoonhouder van ShapeHeart kun je jouw telefoon heel eenvoudig pakken en bedienen tijdens het hardlopen. Zonder dat je deze uit het hoesje hoeft te halen! Hoe handig?!

Met de ShapeHeart magnetische armband klik je jouw telefoon in 1 seconde los van de armband. Het magnetisch systeem is sterk genoeg om het gewicht te dragen van 30 smartphones. Je hoeft dus niet bang te zijn om je telefoon te verliezen tijdens het hardlopen. Dankzij de twee ijzeren platen aan de buitenzijde van de armband, is je smartphone volledig beschermd tegen de magnetische stralen van de armband. De waterdichte coating zorgt er ook voor dat je telefoon 100% droog blijft, ook als het hard regent!

Er zijn 2 modellen verkrijgbaar; een model voor om de arm en eentje op de heup

De brede armband biedt een hoog comfort tijdens het lopen en de silicone coating zorgt ervoor dat de armband mooi op zijn plaats blijft zitten en niet kan verschuiven.

Heb jij je smartphone beveiligd met Touch-ID en/of gezichtsherkenning? Geen probleem! Beide systemen zijn compatibel met deze armband. Tevens kun je jouw smartphone perfect bedienen door het plastic heen.

De brede heupgordel sluit goed aan om de middel en schudt niet tijdens het lopen door de silicone coating op de achterzijde. Met 2 extra zijvakken heb je voldoende ruimte voor sleutels, sportvoeding of een waterfles van Hydrapack of Nathan.

Kom naar De Hardloopwinkel voor meer info. Het artikel is ook te bestellen via onze webshop:  https://www.dehardloopwinkel.nl/product-categorie/merken/shapeheart/

Geschreven door Steve

0