Onze service

loopt voorop

 

Onze passie is het geven van advies

Onze service is
altijd jouw maat

Bij De Hardloopwinkel staat service altijd op nummer 1 ! In onze winkels werken ervaren hardlopers. Je kan ze alles vragen over hardlopen, voeding, training, blessures, etc. Daarmee bieden we iedere klant een advies op maat. Of je nu een beginnend loper bent of een ervaren hardloper met een specifiek doel.

Wij vinden het belangrijk dat jij met een goed advies kunt starten. Met de juiste uitrusting, techniek en schema’s kun jij je doel behalen. Wij staan in de startblokken om je daarbij te helpen!

Hoe gaan wij te werk?

 • We stellen een aantal vragen over jouw loopverleden, je huidige loopschoenen, trainingsintensiteit en doelen.
 • Dit gaat vaak samen met een lekker bakkie koffie of thee.
 • Wij zetten je met blote voeten op de voetplaat om de voeten te analyseren.
 • Je krijgt van ons een paar goede hardloopsokken te leen, om de hardloopschoenen goed te kunnen beoordelen.
 • Met het eerste paar hardloopschoenen maken wij een dynamische loopanalyse op onze loopbaan.
 • Deze analyse bekijken wij samen met jou op een tablet of op ons grote scherm.
 • Wij gaan een aantal schoenen voor je selecteren en die laten wij je uitproberen.
 • Wij maken een eventuele tweede analyse op onze loopbaan.
 • De geselecteerde hardloopschoenen kun je buiten op straat uitproberen.
 • Wij geven je tijdens het schoenen testen handige tips over hardlopen, onderhoud van de schoenen, trainingstips, etc.
 • Alle klanten kunnen gebruik maken van onze “30 dagen omruilgarantie”.* (zie onze voorwaarden)

RECYCLE NU! 

Lever je oude hardloopschoenen bij ons in en zij krijgen een tweede leven. Samen zorgen wij hiermee  voor een schonere wereld en minder afval.

Klik hier voor meer informatie.

Jouw voeten, jouw wensen

In onze winkels kun je een loopanalyse laten doen. Wij filmen je terwijl je een stukje loopt in onze winkel. Loop jij op je voorvoet? Of vallen je voeten wat naar binnen? Met onze apparatuur bekijken we jouw loop heel nauwkeurig.

Vervolgens proberen we samen diverse schoenen uit. Zo kun je voelen wat het beste past en waar jij het prettigste op loopt. Misschien heb je wat extra steun onder de wreef nodig. Of wil je flink wat vering in de zool hebben. Met onze kennis kunnen we je een passend advies bieden. Zo vlieg jij straks over de weg op jouw beste schoen.

“Ik liet een loopanalyse doen, omdat ik niet goed wist wat ik nodig had. Het advies was een schoen met wat meer steun en minder vering. Wat een fantastische keuze! Dit had ik veel eerder moeten doen.”

Annemarie, Rotterdam

Tips & Tricks

Hardloopschema

Een schema is belangrijk voor een goede opbouw. Als je een schema volgt dan zit daar ook voldoende rust in. Hierdoor voorkom je blessures en bouw je het rustig op. Wij hebben schema's van 5km tot en met de 42km. Download één van onze schema's!

Hardlooptips

Wij willen graag onze hardloop-ervaringen en kennis met jullie delen. Daarom hebben wij voor jullie een hoop hardlooptips. Tip: schrijf in je schoen de datum van aankoop, zo weet je altijd hoe oud je schoenen zijn. Druk op de knop hieronder voor meer tips!

Evenementen

Wij hebben veel samenwerkingen met evenementen maar wij organiseren ook zelf evenementen in onze winkels. Bekijk welke evenementen er binnenkort in de regio en winkels zijn. Daag je vrienden uit om mee te doen!  Check ze hier allemaal!

Voel het zelf en kom langs in een Hardloopwinkel!

0