Wij staan te springen voor jouw start

 

Onze expertise

Wij staan
Te trappelen

Alle medewerkers van De Hardloopwinkel staan voor je in de startblokken. Als enthousiaste hardlopers bieden we je graag praktische tips. Daarnaast hebben wij dé kennis in huis om jouw doel te bereiken. Heb je vragen over voeding, schema’s, blessures of andere hardlooptips? Vraag het ons!

Onze experts weten van de schoen en de zool. Ben je benieuwd naar onze eigen ervaringen? Wij stellen ons graag aan je voor!

“Bij Marcel kan ik altijd terecht voor goed advies. Laatst heb ik nieuwe schoenen uitgekozen voor mijn halve marathon. Ze lopen perfect! Enorm tevreden!”

– Erik uit Leiden

“Bij Marcel kan ik altijd terecht voor goed advies. Laatst heb ik nieuwe schoenen uitgekozen voor mijn halve marathon. Ze lopen perfect! Enorm tevreden!”

– Erik uit Leiden

Bij De Hardloopwinkels werken alleen maar gemotiveerde experts. Wij hebben allemaal eigen ervaring met hardlopen. Je krijgt dus een uitstekend productadvies én praktische tips van een hardloper. Ontmoet onze experts uit de diverse winkels!

Marcel

Leiden

Marcel runt sinds 2003 De Hardloopwinkel. Hij loopt al van jongs af aan hard. Hij begon bij V&L tc in Den Haag wat later Haag Atletiek werd. In zijn jeugd deed hij veel middenlange afstanden zoals de 800 en 1500 meter. De laatste jaren doet Marcel aan lange afstanden, waaronder ook veel trailrunning.

Een aantal wedstrijden die Marcel gelopen heeft, zijn:

  • 11 marathons (beste tijd 2:59:04)
  • Ultra Trail du Mont Blanc, TDS 119km op 7200 hoogte meters
  • Ronde van Vlaanderen 50km
  • 6 uurs loop Den Haag 63 km
  • Swiss Alpine Marathon 78 km op 2300 hoogte meters
  • 7x Olne Spa Olne 69 km met 2500 hoogte meters

PETER

BODEGRAVEN

Peter werkt sinds 2017 bij De Hardloopwinkel Bodegraven. Hij is een van de members van “The half crazy runners”. Peter loopt circa 5 keer per week en maakt de laatste jaren stevige progressie met onder meer 36 minuten op de 10 km en 1 uur 18 op de halve marathon. Zijn doel van 2018 is om de marathon van Rotterdam onder de 3 uur te finishen.

Steve

Leiden

Steve is bedrijfsleider van De Hardloopwinkel Leiden en is hij verantwoordelijk voor de schoenencollectie. Eind 2008 is hij begonnen als verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel. In april 2016 heeft Steve voor het eerst een marathon gelopen in Rotterdam! Hij deed hier 3 uur en 26 minuten over. In 2017 liep hij de marathon van Rotterdam in 3 uur en 9 minuten. Steve loopt ook regelmatig kortere afstanden voor de snelheid.

Daarnaast heeft Steve bij CIOS een opleiding gedaan en zijn diploma behaald. Hierdoor weet hij veel van blessures en spieren. Hij kan je met jouw vragen over je blessures goed ondersteunen en adviseren.

Leon

Rotterdam

Leon werkt sinds 2016 bij De Hardloopwinkel Rotterdam. Leon is afgestudeerd in Vrijetijdsmanagement, maar besloot om een andere weg in te slaan. Zelf loopt hij met name recreatief, puur voor het plezier en daarnaast doet hij aan boulderen/klimsport. Zijn doel voor 2016 was de marathon van Rotterdam; die heeft hij zonder moeite uitgelopen in 3 uur en 36 minuten. Voor 2018 staat de Rotterdam Marathon weer op de planning.

MONIQUE

Rotterdam

Monique is een van onze experts in Rotterdam.  Monique heeft bijna alle wedstrijden wel eens een keer gelopen. Hier op de foto loopt zijn bijvoorbeeld de marathon van Valencia. Ze heeft al vele marathons op haar naam staan en is ook niet vies om af en toe een trail te lopen. Je kan Monique alles vragen over hardlopen, want ze weet alles.  Ze traint nu onder leiding van trainer Mark de Boer om nog beter te trainen. Daar horen tegenwoordig ook baantrainingen bij.

obbe

Den haag

Obbe zit al jaren in de business en weet op elke vraag van een klant een antwoord. Obbe was vroeger een baanatleet maar loopt nu afstanden tussen de 5km en halve marathon. Hij heeft één keer de marathon van Rotterdam gelopen. HELD!! Naast hardlopen is Obbe ook een fanatieke fietser. Obbe vindt hardlopen een fantastische sport omdat je het overal kan doen op elke tijdstip en op elk niveau. Ideaal!

Dus ben je in Den Haag, grote kans dat je door Obbe geholpen wordt. (tip: Hij maakt ook lekkere cappucino).

Marleen

den haag

Door invloed van social media is Marleen begonnen met hardlopen in 2013. Het zag er allemaal zo gezellig uit! Imiddels is ze bijna 30 halve marathons en bijna 10 hele marathons verder en nog lang niet uitgerend.

Marleen geeft ook iedere maandagavond hardlooptraining bij B-Fit Leiden en is een expert in (sport)voeding door haar opleidingen.

Kom bij ons langs voor
loopanalyse op maat!