Wij staan te springen voor jouw start

 

Onze expertise

Wij staan
Te trappelen

Alle medewerkers van De Hardloopwinkel staan voor je in de startblokken. Als enthousiaste hardlopers bieden we je graag praktische tips. Daarnaast hebben wij dé kennis in huis om jouw doel te bereiken. Heb je vragen over voeding, schema’s, blessures of andere hardlooptips? Vraag het ons!

Onze experts weten van de schoen en de zool. Ben je benieuwd naar onze eigen ervaringen? Wij stellen ons graag aan je voor!

“Afgelopen weken super geholpen en contact gehad met de winkel in Bodegraven. In eerste instantie had ik NB gekocht, die tijdens de hardloopanalyse in de winkel, goed bij mij aansloten. Thuis een paar keer opgelopen en kreeg toch last van mijn hiel. Gelijk telefonisch contact gehad met de winkel en ik kon de schoenen omruilen zonder probleem.
SUPER bedankt en fijne nazorg !!!”

– Ronald uit Gouda

“Bij Marcel kan ik altijd terecht voor goed advies. Laatst heb ik nieuwe schoenen uitgekozen voor mijn halve marathon. Ze lopen perfect! Enorm tevreden!”

– Erik uit Leiden

Bij De Hardloopwinkels werken alleen maar gemotiveerde experts. Wij hebben allemaal eigen ervaring met hardlopen. Je krijgt dus een uitstekend productadvies én praktische tips van een hardloper. Ontmoet onze experts uit de diverse winkels!

Marcel

Leiden

Marcel runt sinds 2003 De Hardloopwinkel. Hij loopt al van jongs af aan hard. Hij begon bij V&L tc in Den Haag wat later Haag Atletiek werd. In zijn jeugd deed hij veel middenlange afstanden zoals de 800 en 1500 meter. De laatste jaren doet Marcel aan lange afstanden, waaronder ook veel trailrunning.

Een aantal wedstrijden die Marcel gelopen heeft, zijn:

  • 11 marathons (beste tijd 2:59:04)
  • Ultra Trail du Mont Blanc, TDS 119km op 7200 hoogte meters
  • Ronde van Vlaanderen 50km
  • 6 uurs loop Den Haag 63 km
  • Swiss Alpine Marathon 78 km op 2300 hoogte meters
  • 7x Olne Spa Olne 69 km met 2500 hoogte meters

PETER

BODEGRAVEN

Peter werkt sinds 2017 bij De Hardloopwinkel Bodegraven. Hij is een van de members van de “Half Crazy Runners Crew”. Peter loopt circa 5 keer per week en maakt de laatste jaren stevige progressie met onder meer 36 minuten op de 10 km en 1 uur 18 op de halve marathon. In  2018 liep Peter de marathon van Rotterdam in 2 uur en 50 minuten.

Steve

Leiden

Steve is bedrijfsleider van De Hardloopwinkel Leiden en is hij verantwoordelijk voor de schoenencollectie. Eind 2008 is hij begonnen als verkoopmedewerker bij De Hardloopwinkel. In april 2016 heeft Steve voor het eerst een marathon gelopen in Rotterdam! Hij deed hier 3 uur en 26 minuten over. In 2017 liep hij de marathon van Rotterdam in 3 uur en 9 minuten. Steve loopt ook regelmatig kortere afstanden voor de snelheid.

Daarnaast heeft Steve bij het CIOS een opleiding gedaan en daar zijn diploma behaald. Hierdoor weet hij veel van blessures en spieren. Hij kan je met jouw vragen over je blessures goed ondersteunen en adviseren.

Leon

Rotterdam

Leon werkt sinds 2016 bij De Hardloopwinkel Rotterdam. Leon is afgestudeerd in Vrijetijdsmanagement, maar besloot om een andere weg in te slaan. Zelf loopt hij met name recreatief, puur voor het plezier en daarnaast doet hij aan boulderen/klimsport. Zijn doel voor 2016 was de marathon van Rotterdam; die heeft hij zonder moeite uitgelopen in 3 uur en 36 minuten. Voor 2018 staat de Rotterdam Marathon weer op de planning.

isabel

Rotterdam

Isabel loopt sinds 2017 bij Atletiekvereniging PAC in Rotterdam. In december 2017 begonnen de voorbereidingen voor de Rotterdam Marathon en ondanks dat ze nog maar net was begonnen met hardlopen, heeft ze zich er toch voor opgegeven. Deelnemen aan de Rotterdam Marathon 2018 was een fantastische ervaring. Isabel eindigde met een tijd van 3:16:23; een mooie kroon op haar eerste hardloopjaar. Op de 29 kilometer van de Koning van Spanje Trail 2018 werd zij zelfs 1e dame (2:26:33).  Het komende jaar wil ze sneller worden op de 5 en de 10 kilometer en dan natuurlijk in het najaar weer snel inschrijven voor de Rotterdam Marathon!

obbe

Den haag

Obbe zit al jaren in de business en weet op elke vraag van een klant een antwoord. Obbe was vroeger een baanatleet maar loopt nu afstanden tussen de 5km en halve marathon. Hij heeft één keer de marathon van Rotterdam gelopen. HELD!! Naast hardlopen is Obbe ook een fanatieke fietser. Obbe vindt hardlopen een fantastische sport omdat je het overal kan doen op elke tijdstip en op elk niveau. Ideaal!

Dus ben je in Den Haag, grote kans dat je door Obbe geholpen wordt. (tip: Hij maakt ook lekkere cappucino).

Marleen

den haag

Door invloed van social media is Marleen begonnen met hardlopen in 2013. Het zag er allemaal zo gezellig uit! Imiddels is ze bijna 30 halve marathons en bijna 10 hele marathons verder en nog lang niet uitgerend.

Marleen geeft ook iedere maandagavond hardlooptraining bij B-Fit Leiden en is een expert in (sport)voeding door haar opleidingen.

Chris

rotterdam

Chris is begonnen met atletiek sinds hij vier was bij AV Parthenon. Hij begon vanaf zijn 6e met prijzen te winnen op voornamelijk de 600, 800 en 1000 meter. Na zijn 16e is hij gestopt met baanwedstrijden en is hij meer recreatief gaan lopen met af en toe een 5 of 10 km wedstrijd. Chris heeft een bachelor in Bedrijfskunde en bezig met zijn Master Marketing Management.

Thijs

den haag

Thijs is een man van de technische nummers. Hier is Thijs in actie met de discus, een uiterst moeilijke discipline. Voor de conditie loopt Thijs ook hard. Korte duurloopjes en korte inteval trainingen voor de snelheid en explosiviteit.  

Rob

Den haag

Vanaf zijn 4de heeft hij de judosport beoefend en heeft op zijn 8 ste de judogi verruild voor een stalen ros.  Rob werd lid bij de Spartaan en reed zeer verdienstelijk bij de amateurs. Later breide hij het fietsen uit met zwemmen en hardlopen. Bij triathlon vereniging De Zijl in Leiden werd er hard en lang getriand. Rob heeft aan vele  triathlons in binnen- en buitenland deelgenomen. Nu houdt hij het alleen bij racefietsen. Op vakantie gaat de fiets altijd mee.

Kom bij ons langs voor
loopanalyse op maat!