Nieuw: Brooks Adrenaline GTS 21

nov 21, 2020 | Blog

De nieuwe Brooks Adrenaline GTS 21 is nu verkrijgbaar in alle winkels van De Hardloopwinkel. Hier lees je meer over deze nieuwste schoen van Brooks.

DE BROOKS ADRENALINE GTS 21 IN HET KORT:

Ondersteuning wanneer je dit nodig hebt.
De Adrenaline GTS is van oudsher al een hele betrouwbare antipronatie schoen. Brooks is sinds de Adrenaline GTS 19 overgegaan van het klassieke antipronatieblok naar de GuideRails-technologie. De GuideRails zorgen alleen voor ondersteuning op het moment dat overpronatie daadwerkelijk plaats vind en niet continue zoals de klassieke blokken wel deden. Hierdoor word het comfort van de schoen vergroot.

Zachte demping en soepele afwikkeling
Ten opzichte van zijn voorganger heeft de GTS 21 een vernieuwde tussenzool gekregen. Dit is gemaakt van het wel bekende DNA-LOFT-materiaal dat helemaal doorloopt tot onder de voorvoet. Dit materiaal geeft het voor Brooks zo kenmerkende zachte en luxe gevoel. In combinatie met de GuideRails zorgt dit voor een erg soepele en comfortabele afwikkeling

Comfortabele pasvorm
Ook het bovenwerk heeft weer een aantal aanpassingen ondergaan. De schoenen hebben nu een nog beter ademend vermogen door het Engineered Air Mesh bovenwerk. Door middel van de 3D Fit Print technologie heeft Brooks wederom een erg comfortabele schoen op de markt gebracht, die zowel stevigheid als bewegingsruimte biedt.

De Brooks Adrenaline GTS is prima geschikt voor alle afstanden, door de flinke hoeveelheid demping is er genoeg bescherming voor de lange afstanden, maar ook voor het kortere werk kan je de Adrenaline GTS gebruiken. Oftewel het is een erg goede allround hardloopschoen.

Voor de echte fans hieronder nog een lijstje met de Tech Specs:

  • Gewicht: 295 gram (Heren, US 9) – 258 gram (Dames, US 7,5)
  • Heeldrop: 12 mm
  • Tussenzool: DNA Loft

Heb je genoeg gelezen over de nieuwe Brooks Adrenaline GTS 21 en wil je deze komen testen? Kom dan snel langs in een van onze winkels!

Geschreven door Team Rotterdam

0