De Hardloopwinkel Rotterdam

010-404 74 35

Bel ons voor meer informatie

rotterdam@dehardloopwinkel.nl

Mail ons met jouw vragen

tevreden? Laat een review acther

Klik hier om naar de Google review pagina te gaan.

Groenendaal 33f

3011 SL Rotterdam
R

Parkeren

Parkeren voor de deur. Wel betaald parkeren. Parkeerapp zone 10.

Openingstijden

ma: dicht
di: 10:00 – 18:00
wo: 10:00 – 18:00
do: 10:00 – 18:00
vrij: 10:00 – 18:00
za:   9:30 – 17:00
zo: 12:00 – 17:00

Uitzonderingen

zondag 21 en maandag 22 april dicht, pasen

donderdag 30 mei dicht, Hemelvaart.

Hardloopwinkel Leiden

St. Jorissteeg 8
2311 JA Leiden
Heb jij een klantenpas van de Hardloopwinkel ? Dan krijg je korting bij de onderstaande partners!
Loopschool Kralingen
Loopschool Kralingen is een samenwerking van gedreven hardlooptrainers, ervaren marathonlopers en deskundige (sport)fysiotherapeuten, die hardloopcursussen/clinics en trainingen op maat verzorgen. Voor iedere doelgroep is er een apart programma. Denk aan beginnende lopers, hardlopers met enige loopervaring, gevorderden/ marathonners en specifieke doelgroepen.

http://www.loopschoolkralingen.nl/

Loopgroep Nesselande
Loopgroep Nesselande is een hardloopvereniging met als doel om op een gezellige en sportieve manier in groepsverband de loopsport te bedrijven. Van absoluut beginner tot de prestatiegerichte loper: voor iedereen hebben we een aanbod. We zorgen voor trainingen met kwaliteit en voor trainingen met plezier. Het samen sporten bevordert de binding met je groepsleden en dat zorgt ervoor, dat hardlopen er voor jou ook gewoon bij gaat horen.

https://www.loopgroepnesselande.nl

This is running
This is Running staat voor hardlopen wat meer is dan een rondje hollen. Wij geloven sterk in de kracht van bewegen, waardoor je je fysiek en mentaal beter gaat voelen. Ook presteer je beter in je privéleven en op je werk: je haalt dus veel meer uit het leven. Bewegen doen wij met onze passie ‘hardlopen’ en deze passie brengen wij graag over op jou. Want wij begeleiden jou, als persoon of als bedrijf, naar een nog betere versie van jezelf. Dit doen we door
goede en persoonlijke begeleiding te geven aan groepen en 1 op 1 door net even anders te zijn.

Ren je met ons mee?

https://www.thisisrunning.nl/

AV MTK
Ooit begonnen als een groepje ongebonden hardlopers die wel eens de marathon van Rotterdam wilden lopen, is MTK uitgegroeid tot een van de grotere sportverenigingen van Krimpen aan den IJssel. MTK heeft geen atletiekaccommodatie en richt zich derhalve op de wegatletiek. Het is echter niet zo dat alle leden zich op een marathon voorbereiden. Jaarlijks mogen heel wat beginnende lopers als lid begroet worden en veel leden vinden een afstand van 10 km meer dan voldoende.

https://www.av-mtk.nl/

PAC Rotterdam
PAC is de oudste en een van de grootste atletiekverenigingen van Nederland. Niet alleen de absolute top in de jeugdatletiek, maar ook een vereniging voor hardlopers van alle mogelijke niveaus. Gelegen aan de Kralingse Plas in Rotterdam, de mooiste hardlooplocatie die je je kunt voorstellen.

https://www.pacrotterdam.nl/

Centrum orthopedie Rotterdam (C.O.R.)
Orthopedisch centrum dat hulpmiddelen adviseert en levert als inlegzolen, braces, korsetten en prothesen. De focus ligt op een persoonlijke benadering en goede service/ nazorg.
S.m.c. nieuw rotterdams peil
Sportmedisch Centrum Nieuw Rotterdams Peil is Rotterdams meest toonaangevende centrum op het gebied van prestatieverhogende inspanningstesten, orthopedische (sport)revalidatie en blessurepreventie.
Sportgeneeskunde rotterdam
Sportgeneeskunde Rotterdam heet u graag welkom op één van onze locaties. Het hoofddoel van Sportgeneeskunde Rotterdam is het oplossen van sportgerelateerde klachten, blessures of vragen. De speerpunten van Sportgeneeskunde Rotterdam zijn het behandelen van chronische pees overbelastingsklachten, bewegingsanalyses en conditietesten met trainingsadvies.

Kom langs bij de Hardloopwinkel voor een loopanalyse!

0