Hardloopevenementen Bodegraven

Bodegraven

Hardloopwinkel Langs de Gouweloop

08 Oct - Sportclub Antilope organiseert ook dit jaar weer de Langs de Gouweloop. Een leuke familieloop deels langs de rivier de Gouwe, deels door de nieuwe wijk Triangel in Waddinxveen. Start en finish is op het Gouweplein van het winkelcentrum Waddinxveen.


Lees meer »

Rondje Droogh 5km

17 Sep - Op 17 september wordt al voor de 49e keer het Rondje Droogh georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd is toegankelijk voor alle leeftijden en loopniveau’s. Het evenement is voornamelijk bedoeld voor de gezelligheid, maar er wordt zeker ook gedacht aan sportieve prestaties.


Lees meer »

Start met hardlopen in Bodegraven

09 Sep - Wil je onder begeleiding leren hardlopen? Dat kan! Op zaterdag 9 september 2017 start de 12 weekse beginnerscursus hardlopen vanuit de winkel in Bodegraven op de Doortocht (naast de visboer) Doe je met ons mee? Benefits: - 1e les is gratis - goodiebag - 10% kort...


Lees meer »

RCW estafetteloop Cromwijckpark

01 Jul - Woerden,  de Woerdense Estafetteloop, als benefiet voor de ‘Stichting Fotografie tegen Armoede’ van fotograaf Dies Groot. Extra dit jaar is de Kids Run, een afstand van 1.000 meter voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We hopen op veel deelnemers, leden en niet-leden.


Lees meer »

Bentwoudrun Boskoop

25 Jun - Zondag 25 Juni 2017 Deze unieke hardloopwedstrijd door de polders en kassen van Boskoop moet je gewoon een keertje hebben meegemaakt! Nederlandse topper Maureen Koster zal  het startsein geven. Op zondag 25 juni 2017 vindt de eerste Garden Plaza Bentwoudrun plaats.


Lees meer »

Oranjeloop Ter Aar

23 Apr - Zondag 23 April vind deze leuke loop plaats in Ter Aar, zien wij je daar? Programma RUNNERS – 500 meter (t/m 6 jaar), start: 10.30 uur, €2,50 inschrijven (voorinschrijving mogelijk) – 1500 meter (t/m 9 jaar), start: 10.


Lees meer »

Reeuwijkse Plassenloop 18 mrt 2017

18 Mar - Het start- en finishgebied is aan de Reeuwijkse Houtwal in het recreatie-gebied ‘De Reeuwijkse Hout’ in Reeuwijk . Dit is op 500 meter vanaf de A12 (afslag 12). Volg de borden richting ‘De Reeuwijkse Hout’.


Lees meer »

hardlooptrainingen Bodegraven

18 Mar - Start zaterdag 18 maart 9.15 uur, doe jij ook mee? De eerste proefles is gratis! Meld je aan of klik voor: meer info.


Lees meer »

20 van Alphen 5 mrt 2017

05 Mar - De 20 van Alphen is dé openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiekseizoen. Ieder jaar doen zowel Nederlandse topatleten als vele duizenden liefhebbers mee aan het grootste hardloopevenement van het Groene Hart.


Lees meer »

Groenhovenloop 5 febr 2017

05 Feb - De halvemarathon is een prachtig parcours door de omgeving van Gouda en Bodegraven! Meer informatie? klik hier: http://www.avgouda.nl/groenhovenloop.


Lees meer »

Lintloop Max vleuten

13 Nov - Het parcours van De Hardloopwinkel 5 mijl gaat over Het Lint, een prachtige route rond het Máximapark in Vleuten.


Lees meer »

Langs De Gouweloop 2 okt.2016

02 Oct - De voorbereidingen voor de 48e Hardloopwinkel Langs de Gouweloop zijn weer gestart. Het nieuwe parcours waarbij de start en finish gelegen zijn op het nieuwe winkelcentrum in Waddinxveeen zal ook dit jaar weer het middelpunt zijn van deze geweldige familieloop.


Lees meer »

12