Wandel

1 2 3 4

 

        

**** gratis voetanalyse door middel van een voetspiegel en deskundig wandelschoenen advies van medewerkers De Hardloopwinkel****---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

klik hier voor adresgegevens, telefoonnummers en openingstijden van onze winkels!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wij zijn gespecialiseerd in voeten en schoenen en we gebruiken deze expertise om jou als wandelaar van gedegen advies te kunnen voorzien met het kopen van goede, comfortabele wandelschoenen.
Jarenlange ervaring met voeten hebben ervoor gezorgd dat onze vakkundige medewerkers niet zomaar een willekeurige schoen erbij pakken maar ook doorvragen over blessures, medische klachten en een gesprek aangaan met de (wandel)klant. Tevens kijken wij naar de vorm van de voeten, kunnen we met de voetspiegel een afdruk van de voet bekijken en bieden we een grote keuze om samen met jou de juiste wandelschoen te kiezen.

Volg....
Wandel NL op facebook voor de leukste weetjes over wandelen....
 
   
   
   
 
Wij werken met de bekende wandelmerken: New Balance, Hi-Tec, Asics, Lowa, Falke en Hoka. Diverse modellen en maten schoenen in verschillende breedtematen zorgen uiteindelijk voor dé perfecte pasvorm.Handige websites:
www.wandel.nl
www.wandelnet.nl
www.wandelstartpagina,nl

Onderhoud wandelschoenen klik hier!

Onze vestiging in Rotterdam verkoop geen wandelschoenen!
Wil je op de hoogte blijven van alles op het gebied van    wandel, wandelevenementen en de nieuwste collecties? schrijf je in voor onze wandel nieuwsbrief:

Bewaren
 
 
"Ik ga op pad en neem mee Zo blijkt ook hier maar weer dat een goede voorbereiding het halve werk is. Het stuk dat we lopen, is geselecteerd op afwisseling; bos, duinen, strand en een terras onderweg! Ja, we hebben de mazzel om een stuk te kunnen Waddenwandelen. Één rugzak en een rugzakje, gevuld met ranja en koek. Maar ook verrekijker, fototoestel en natuurlijk de routekaart behoren tot onze uitrusting. We dragen èchte wandelschoenen (maatje 29 en maat 39) en lopen grote stukken hand in hand. Genieten!" (schrijver: Ankie, coördinator belangenbehartiging Wandelnet)