Onze services

Service
Het serviceniveau in De Hardloopwinkels ligt zeer hoog. Ons advies is uiteraard geheel gratis bij een schoenanalyse en bij aankoop van uw schoenen. Het kan soms zijn dat je even moet wachten, wij geven iedere klant evenveel aandacht en service, maar met een praatje of tijdschrift gaat de tijd snel voorbij! Mochten er na aanschaf van de schoenen toch nog vragen of problemen ontstaan dan zoeken wij altijd samen met jou en de leverancier naar een passende oplossing.

Garantie
Wat maakt De Hardloopwinkel zo bijzonder ten opzichte van andere Hardloopspeciaalzaken?

DE 30 DAGEN RETOURGARANTIE
Mocht binnen 30 dagen na aanschaf blijken, dat jouw nieuwe door ons geadviseerde hardloopschoenen om wat voor reden dan ook toch niet de juiste keuze waren, dan kun je deze schoenen kosteloos eenmalig omruilen tegen een ander paar vergelijkbare schoenen.
(Je moet de originele kassabon overhandigen,er wordt geen contant geld teruggegeven/restitutie verleend,omruilen kan alleen in De Hardloopwinkel waar je een kassabon van heeft)

Wij kunnen ook artikelen die op een bepaald moment niet voorradig zijn, eventueel bestellen bij de leverancier. Je krijgt dan een telefoontje of email als jouw bestelde goederen binnen zijn.
Iets gekocht en toch niet tevreden, laat het ons weten!

Sponsoring
We ontvangen jaarlijks vele verzoeken voor een bijdrage als sponsor, we zijn daar erg blij mee. Helaas kunnen we niet op alle verzoeken ingaan, maar uiteraard worden alle verzoeken wel serieus door ons bekeken. Aanvragen mogen geen individueel belang dienen en hebben een regionaal of landelijk karakter. De aanvraag moet een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van De Hardloopwinkel.